22. května 2012

My black princess




 Polovina mého já říkala: "Tak ty jsou úžasný! Ty si musíš koupit!", druhá polovina mého já se mě snažila přesvědčit, že i když jsou zlevněné, určitě je tolik neunosím a bude to další zbytečná investice! HA! A jsou moje! Proto nikdy neposlouchejte svoje druhé já, protože pak by jste doma neměli ty nejúžasnější kousky! ;) Myslím, že na každodenní nošení se nehodí (obzvlášť kvůli pražským chodníkům). Co rozhodně nesnáším jsou zničené podpatky. Nakonec bych chtěla pochválit Botovo za extrémně rychlé doručení. Boty jsem objednala v pátek večer a už dnes dopoledne jsem je měla doma. 
A co vy, taky bojujete občas sami se sebou, zda si věc koupit či nekoupit?!

*

7 komentářů:

  1. Awe!! Thank you so much! Of course I've returned the favor and followed back!! LOOOOOOVE those pumps! The silver cap toe and the heels really do make them princesses among pumps!

    www.plentyforpennies.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mám pocit, že komentář, který jsem tu zveřejnila na moderování, byl nedopsaný, tak znovu :D Ty botky jsou úžasný, vlastně nejradši mám boty černý + tenhle typ s tou špičkou je super. Jinak s tím rozhodováním to mám podobně, zkušenost:"nekupuj, nevyužiješ" a okouzlení "kupuuj, kupkup" - no většinou vyhraje to kupuj, ale už dostkrát mě mrzelo, že jsem si naopak něco nekoupila .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, už jsem ho smazala! :D Já mam taky nejradši černý boty. Vlastně když nad tím přemýšlím, tak víc jak polovina mých bot je černá. :D Aspoň že se hodí ke všemu! A s tím nakupováním jsem ráda, že v tom nejsem sama. *

      Vymazat
  3. Luci, ty jsou! V takových botkách samochodkách bych chodila ve dne v noci! Luxůso! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. ty jsou perfektní, vůbec se nedivím, že zvítězilo tvé první Já :D

    OdpovědětVymazat
  5. tak tyhle vypadají senzačně jsou dokonalé:)

    OdpovědětVymazat