24. října 2012

SENZABOX Beauty


Tak už i já jsem majitelkou SENZA BOXU a musím Vám říct, že jsem spokojená. Balíček byl expedován 22. 10. a už včera odpoledne na mě čekal doma, takže palec nahoru za rychlost dodání. Mezi další plusy patří rozhodně design krabičky a její bytelnost. Vše bylo hezky zabaleno a na svém místě. :) V krabičce mimo jiné najdete úvodní kartičku, kde je přehled všech produktů a několik informací o nich. Co se týče ceny, je naprosto adekvátní - 324 Kč (vč. poštovného 35 Kč). A teď několik informací o samotných produktech:

1. Mandlový pleťový krém zn. Weleda 7 ml - Základem je čistý mandlový olej v BIO kvalitě, je vhodný na den i noc a pro citlivou pokožku. Já jej použila večer na obličej a musím říct, že jsem ráno měla pokožku hezky vláčnou. Jediné co mě nějak neuchvátilo, je vůně. Jinak tuto malou 7 ml lahvičku jsem dnes viděla v DM drogerii cca za 100 Kč. 

2. L´OCCITANE EN PROVENCE denní a noční krém - Tyto krémy ze Slaměnky mají pokožku vyhlazovat, zpevňovat, posilovat, revitalizovat a snižovat výskyt hlubokých vrásek. Myslím, že mám na ně ještě času dost, a proto jsem je dala mamče, která je určitě lépe využije. 

3. Natural Kajal od zn. Benecos - Přírodní tužka na oči v černé barvě - neparfemovaná, bio kvalita. Černou tužku na oči sice moc nepoužívám (spíše hnědou), ale určitě ji využiji na nějaké plesové líčení. 

4. Satin make-up base zn. Dermacol 30 ml - Jedná se o vyhlazující bázi pod make-up, která má pleť zmatnit, vyhladit, vyplnit vrásky a zabránit tak usazování make-upu a zvýšit odolnost po celý den. Tato báze mi udělala velkou radost, protože jsem ji už dávno chtěla vyzkoušet. 

/Např. u tohoto produktu můžu zdůraznit cenovou výhodu Senza Boxu - tato báze stojí na oficiálních stránkách Dermacolu 351 Kč, takže je Vám asi jasné, že i kdyby se Vám z 9 produktů hodila pouze tato báze, jste pořád v plusu./

5. L´OCCITANE EN PROVENCE tělové mléko Verbena 30 ml - Má zajímavou citrusovou vůni, pokožku hydratuje a je celkově příjemné (vyzkoušeno). 

6. Elmex Erosion Protection 20 ml - Jedná se o speciální dárek navíc, který určitě nikoho neurazí. Tato zubní pasta má chránit Vaši zubní sklovinu před působením kyselin z jídla při dietě obsahující hodně ovoce, džusů a iontových nápojů. A to se při mé podzimní spotřebě ovoce hodí. ;)

7. L´OCCITANE EN PROVENCE parfém pivoňka 5 ml - Vcelku příjemná vůně v cestovním balení. Hlava: bergamot, grapefruit - Srdce: intenzivní vůně pivoňky, magnólie, fialky - Tělo: vanilka, cedr, pižmo

8. Purity Vision deo krystal 24 hodin - Jedná se o netradiční čistě přírodní deodorant složený z antibakteriální minerální soli ve tvaru krystalu. O této značce a deodorantu jsem nikdy neslyšela, tak jsem docela zvědavá, jak bude fungovat. :)  

Tak holky, co na to říkáte? Také jste si Senza Box zakoupily nebo Vám to přijde jako zbytečnost? Těším se na Vaše názory. Mějte se hezky! 

1 komentář: